Juf viert haar verjaardag!
06-05-2014 21:15
Op 22 april vierde juf Andrea haar verjaardag met de kinderen van groep 6. De kinderen hebben zelf een verslag gemaakt.
Log eerst even in, en bekijk dan het verslag en de foto's hier.
Groep 6 tussen de sterren!
26-03-2014 14:57
Groep 6 is helemaal in de hemel, tussen de grote sterren! Veel zullen denken aan BN-ers en show...maar nee, hele andere sterren.
Lees het verslag van groep 6 hier.
Nieuwsbericht van Cees voor de dierenkrant van groep 6
30-01-2014 11:46
Drie kleine poesjes verdwaald
Groep 6 naar Leeuwarden
08-06-2013 00:35
Op 31 mei bezocht groep 6 Leeuwarden. Meester had nog een feestje te vieren, en dit gebeurde door samen met de kinderen naar Leeuwarden af te reizen voor een leerzame en vrolijke dag. Eerst bezochten we de Bonifatiuskerk, de kerk waar meester organist is. Na een soms toch best wel spannende(lees enge) tocht naar boven genoten de meeste kinderen van het uitzicht. De jongens waren vooral gericht op het oosten, alwaar het stadion van Cambuur duidelijk te zien was. Na het kerkbezoek gingen we een wandeling maken naar de Blauwe Golf. Daar konden de kinderen naar hartelust spelen, spetteren en glijden. Het prachtige weer was het toefje op de taart..al met al een prachtige dag!
De toetsen
01-02-2013 11:20
De leerlingen van groep 6 hebben hard gewerkt aan de toetsen.
Ze vonden het soms stom, soms leuk, soms moeilijk, of juist makkelijk, soms saai! We hebben 2 weken gewerkt aan deze toetsweken.
Nu zijn ze bijna klaar!