Kunst bende in groep 5/6
23-04-2014 16:12
Tentoonstelling van de Kunstbende!!
Op woensdag 23 april was het dan eindelijk zover: het gemaakte werk mocht aan het grote publiek getoond worden. Onder leiding van Bianca de Gier hadden de kinderen van groep 5/6 een aantal keren gewerkt aan deze kunst. Onderwerp was: TEKENEN ALS TAAL. In de eerste lessen zijn er grotschilderingen gemaakt en de volgende lessen is er gewerkt aan graffiti. De kinderen waren steeds erg enthousiast met als gevolg: allemaal prachtige resultaten waar een ieder trots op mag zijn!! Gelukkig mochten ze vandaag dan ook echt aan het publiek getoond worden. Heiten en memmen en pakes en beppes kwamen op de tentoonstelling af. Daarna mochten ook de andere kinderen van de Slotschool het werk komen bewonderen. Een groot succes!!
Klik hier voor de foto's
Rots schilderijen
05-02-2014 16:59
Onder leiding van Bianca de Gier hebben de kinderen van groep 5/6 een rots schilderij gemaakt. Eerst moest er met verf en zand een rotswand gemaakt worden. De tweede keer konden hierop diverse schilderijen gemaakt worden. Klik hier om de prachtige resultaten te bekijken.
Fotostrips maken
21-12-2013 10:08
De kinderen van groep 6 zijn bezig geweest met het maken van een fotostrip. Eerst een verhaaltje verzinnen, daarna diverse scenes op de foto zetten. Toen de foto's in een WORD bestand plakken en vervolgens de foto's van tekst en spreekballonnen voorzien. Een heel karwei, maar de moeite waard.
Een aantal resultaten zijn hier te bekijken.
Kerstfeest in groep 5/6
21-12-2013 09:55
In groep 5/6 werd donderdagavond het Kerstfeest gevierd. Helaas was er aan het begin van de avond een klein ongelukje, waardoor de viering iets later begon. Toch werd het nog een mooie viering met zelfs een paar echte solo zangers. Knap hoor!